دانلود رایگان سوالات استخدامی هنر آموز نقشه کشی معماری آموزش و پرورش
سوالات عمومی رایگان ویژه آزمون استخدام وزارت آموزش و پرورش در سال ۹۴
دانلود رایگان سوالات عمومی استخدامی هنر آموز نقشه کشی معماری آموزش و پرورش :
در رشته نقشه کشی معماری شما می توانید با مبانی هنرهای تجسمی، ترسیم فنی و نقشه کشی طراحی و درک تصاویر، حجم و ماکت سازی، متره و برآورد، کاربرد رایانه در نقشه کشی مبانی طراحی معماری، بناهای تاریخی، مواد و مصالح ساختمانی، نقشه برداری و ترازیابی با دوربین های نیو آشنا می شوید اما برای درک بهتر با سبک و شیوه های معماری اسلامی ایران و جهان و بناهای تاریخی سایر ملل نیاز به مطالعه بصورت جدی وجود دارد که علاقمندان به این رشته ها باید جدای از مطالعه سفرهای درون کشوری نیز به مراکزی که مهد معماری اسلامی است مانند استان یزد، استان اصفهان، استان فارس نیز داشته باشند.
درس های این رشته:
سال دوم
ردیف
نام درس
نظری
عملی
1
آمادگی دفاعی
2
0
2
ادبیات فارسی (2)
2
0
3
تربیت بدنی (2)
0
1
4
تربیت بدنی (3)
0
1
5
ترسیم فنی و نقشه کشی
2
2
6
تعلیمات دینی و قرآن (2)
3
0
7
جغرافیای عمومی و استان
3
0
8
ریاضی (2)
4
0
9
زبان خارجه (2)
2
0
10
زبان فارسی (2)
2
0
11
شناخت مواد و مصالح (1)
2
0
12
طراحی (1)
0
4
13
عربی (1/2)
1
0
14
مبانی هنرهای تجسمی
1
3
15
مبانی و کاربرد رایانه
1
1
سال سوم
ردیف
نام درس
نظری
عملی
1
آشنایی با بناهای تاریخی
2
0
2
تاریخ معاصر ایران
2
0
3
تاسیسات ساختمان
2
0
4
تربیت بدنی (2)
0
1
5
تعلیمات دینی و قرآن (3)
3
0
6
عربی (2/2)
1
0
7
عناصر و جزئیات (1)
2
1
8
مبانی طراحی و معماری
2
1
9
متره و برآورد (1)
1
1
10
نقشه برداری
1
1
11
نقشه کشی معماری
0
2
12
کارآموزی
0
1
13
کاربرد رایانه در نقشه کشی
1
2
14
کارگاه حجم و ماکت
1
2
زمینه های شغلی رشته مذکور عبارت است از :
نقشه کش نقشه های اجرایی معماری
نقشه کش معماری داخلی
نقشه کش نقشه های سازه ای
نقشه کش کامپیوتری
کمک پژوهشگر معماری
کنترل کیفیت ساختمان
دفاتر مهندسین مشاور و طراح
مترور
نظارت بر امور زیبایی ساختمان
آینده تحصیلی و شغلی در رشته نقشه کشی ساختمان (معماری)
کنکور کاردانی پیوسته بدین معنی می باشد که کاردانی ( فوق دیپلم ) شما پیوسته به دیپلم بوده و بدون گذراندن دوره ی پیش دانشگاهی ( سال چهارم دبیرستان) وارد آموزشکده های فنی می شوید . آموزشکده های فنی ( البته در کنکور سراسری دولتی ) فعلا زیر نظر وزارت آموزش و پرورش فعالیت دارد که قبلا به نام مدارس عالی نامیده می شده اند. ولی در دانشگاه های آزاد ، پیام نور و علمی کاربردی ، اینچنین نبوده و مراکز آموزشی زیر نظر آموزش و پرورش نیستند البته کاش زیر نظر آموزش و پرورش بودند ولی در حد آموزشکده های فنی برای متقاضیان بار علمی داشتند . دوستان عزیز اگر واقعا دوست دارید آینده ی تحصیلی و متعاقبا آینده ی شغلی شما تضمین گردد ، در کنکور دولتی شرکت نموده و با بار علمی مناسبی ، مقطع کاردانی را پشت سر بگذارید چون تجربه ثابت نموده واقعا دانشگاه آزاد و دیگر مراکز آموزشی در زمینه ی پذیرش دانشجو و آموزش آن بسیار سهل انگار می باشند به طوری که شاید بدون خواندن دروس تخصصی در کنکور نیز شما می توانید در آزمون های ورودی مراکز غیر دولتی قبول شوید . این شاید الان برای شما خیلی مطلوب باشد ولی مطمئنا هم در ادامه ی تحصیل ( حتی در دوره ی کاردانی ) دچار مشکل خواهید شد و هم بدون بار علمی وارد بازار کار خواهید شد که در زمره ی مهندسین بی کار قرار گرفته و مسئولین را مقصر بدانید. خلاصه برای وارد شدن در کنکور سراسری و حتی آزاد و دیگر مراکز آموزشی ، بایستی دروس تخصصی رشته ی نقشه کشی معماری ( شاخه ی فنی حرفه ای ) را + دروس عمومی زیر را برای کنکور بخوانید .
دروس تخصصی : شناخت مواد و مصالح ۱۵ سوال- عناصر و جزئیات ساختمان ۱۰ سوال
مبانی هنرهای تجسمی ( همراه با مبانی طراحی معماری ۱۵ سوال)
آشنایی با بناهای تاریخی ۱۵ سوال
نقشه کشی معماری ( همراه با ترسیم فنی ۱۵ سوال)
مبانی طراحی معماری ( همراه با مبانی هنرهای تجسمی۱۵ سوال)
ترسیم فنی و نقشه کشی ( همراه با نقشه کشی معماری ۱۵ سوال)
* ضریب دروس تخصصی برای تمامی رشته ها ۱۵ می باشد
دروس عمومی : زبان فارسی ۱و۲ با ضریب ۲- ادبیات فارسی ۱و۲ با ضریب ۲- عربی ۱و۲ با ضریب ۱- دین و زندگی ۱و۲و۳ با ضریب ۱- زبان انگلیسی ۱و۲ با ضریب ۱
دروس پایه : فیزیک 1 با ضریب ۲- شیمی 1( شیمی برای زندگی) با ضریب ۲ - ریاضی 1 و 2 با ضریب ۴
برنامه ریزی درسی :
اگر عزم خود را برای درس خواندن جزم کردهاید، باید بدانید که مقدار زیادی از راه را خواهید پیمود؛ اما نکتهای که بیش از این مورد احتیاج است،داشتن برنامهای برای چگونگی پیمودن راه است؛ برنامهای که طی آن تد بیر به کمک شما میآید و میتوانید نیرو و انرژی خود را به طور منطقی مصرف کنید و از هدر رفتن آن جلوگیری کنید.
به نظرم در رنامهریزی هیچ کس نسبت به شما آشناتر از خود شما نیست. برداشتی تقریبی از میزان هوش واستعدادهای متفاوت، آشنایی با روحیات و ظرفیت روانی، همه و همه، نکات ریز و در عین حال قابل تأملی است که از شما بهترین برنامهریز را میسازد.
راهنمایی ، در امور متفاوتی میتواند به کار بیاید ؛ اما با توجه به شناختی که شما از خودتان دارید، پس از دریافت همه راهنماییها، خود شما هستید که باید به تصمیمگیری نهایی و ترسیم جدول برنامهی درسیتان بپردازید . اولین مؤلفهای که در محتوای هر برنامهای خودنمایی میکند، نظم است؛ نظمی که از فکر به روی کاغذ جان میگیرد و در بازبینی چند باره آن به شکل واقعی خود نزدیک میشود. تنظیم یک برنامه مشخص قبل از هر چیز از هدر رفتن انرژی شما جلوگیری میکند و با ایجاد نظم در فکر و کار، آمادگی شما را تضمین خواهد کرد عامل دیگری که علاوه بر نظم در یک برنامهریزی درست خودنمایی میکند، وجود یک نگرش جامع در آن است، نگرشی که تا حد ممکن، تمامی زوایا را در نظر گرفته و با کمترین نقص و اشکال،امکان اجرا داشته باشد.حال که برنامهریز و مجری، خود شما هستید، پس میتوانید هر بار که به مشکلی برخورد کردید، خود عیوب کار را رفع کنید و پس از مدت کوتاهی به بهترین برنامه دست یابید.
برنامه زمانی پیشنهادی من برای مطالعه دروس تخصصی (برای مشاهده و دریافت برنامه هر درس بر روی آن کلیک کنید)
1)نقشه کشی ساختمان
2)ترسیم فنی و نقشه کشی
3)مبانی هنرهای تجسمی
4) مبانی طراحی معماری
5) آشنایی با بنا های تاریخی
6) شناخت مواد و مصالح